REMZİ'DE ÇOK SATANLAR

27 Ekim-02 Kasım 2025
TÜRKÇE
İNGİLİZCE
2024
TÜRKÇE
  1. Bekle Beni

    Zülfü Livaneli

      (Can Yayınları)
  2. Radley Ailesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  3. Yunanca Dersleri

    Han Kang

      (APRIL Yayınevi)
  4. Sırların Sırrı

    Dan Brown

      (Altın Kitaplar)
  5. Markiz’deki Kadın

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  6. Sarı Yüz

    R. F. Kuang

      (İthaki Yayınları)
  7. Millete Emanet

    Yavuz Oğhan

      (Kırmızı Kedi Yayınları)
  8. Bahçıvan ve Ölüm

    Georgi Gospodinov

      (Metis Yayınları)
  1. Clear Thinking

    Shane Parrish

      (Random House)
  2. Intermezzo

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  3. The Housemaid

    Freida McFadden

      (Little Brown)
  4. Normal People

    Sally Rooney

      (Faber & Faber)
  1. Nakano Eskici Dükkânı

    Hiromi Kawakami

      (Domingo Yayınları)
  2. Botter Apartmanı

    Ayşe Övür

      (Remzi Kitabevi)
  3. Rezonans Kanunu

    Pierre Franckh

      (Koridor Yayınları)
  4. Gece Yarısı Kütüphanesi

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  5. Lizbon'a Gece Treni

    Pascal Mercier

      (Sia Yayınları)
  6. 4 Gün 3 Gece

    Ayşe Kulin

      (Everest Yayınları)
  7. Labirent: Batı ve Hasımları

    Amin Maalouf

      (Yapı Kredi Yayınları)
  8. Yeni Ekonomi

    Mahfi Eğilmez

      (Remzi Kitabevi)
  9. Atomik Alışkanlıklar

    James Clear

      (Pegasus Yayınları)
  10. Hayat İmkânsız

    Matt Haig

      (Domingo Yayınları)
  11. İntermezzo

    Sally Rooney

      (Can Yayınları)
İyi bir kitap hakiki bir hazinedir.

John Milton
İstanbul Sofraları
ISBN: 978-975-14-1261-4
Sayfa Sayısı: 240
Ebat: 220 x 220 mm
Basım Sayısı: 3
Fiyatı: 980.00 TL

İstanbul Sofraları

Selin Kutucular



"Selin Kutucular’dan renkli mönüler…"

Kutucular, 4. baskıya ulaşan Büyükada Yemekleri adlı kitabının ardından bu kez İstanbul Sofraları’nı kuruyor.

Geleneksel İstanbul yemek tariflerinin yanı sıra mutfak kültürüne ilişkin anılarla bezenen kitap, renkli sanat ve sofra fotoğraflarıyla da süsleniyor.

Tasarımını Annie G. Pertan’ın yaptığı kitapta çorbalar, yumurtalı yemekler, meze ve garnitürler, zeytinyağlılar, salatalar, et yemekleri, balık ve deniz ürünleri, pilav ve makarnalar, börek ve un işleri, tatlılar, reçeller, içecekler ayrı bölümler halinde yer alıyor. Ayrıca çay saati adlı bir bölümde kurabiye ve kekler tanıtılıyor.

Yazarın Diğer Kitapları

Büyükada Yemekleri

Selin Kutucular

Büyükada Cuisine

Selin Kutucular